Al meer dan 100 agenten voor Ally de Aap

Geschreven door Redactie

Ally de Aap lanceerde onlangs ‘Agentschap 4.501’. Onze clubmascotte is ervan overtuigd dat er een gouden sleutel is om naar de Eredivisie te gaan en is dan ook vastberaden om deze sleutel tijdens het komende voetbalseizoen te vinden. Meer dan 100 kinderen onder de 12 jaar geloven ook in het bestaan van dit magische object, want zij hebben zich aangemeld voor de geheime club van onze primaat. Het wordt een spannend avontuur on- en offline, waarbij heldhaftigheid en doorzettingsvermogen zijn vereist.

Een geheime club werkt niet zonder geheime codenamen en geheime codenummers. Daarom krijgen de nieuwbakken leden van ‘Agentschap 4.501’ begin juli persoonlijk post van teamleider Ally met verdere instructies om deel te nemen aan het spannende avontuur. Wil jij daar ook bij zijn, bestel dan een ‘Agentschap’-seizoenkaart! Je bent dan ook verzekerd van een plek in het stadion tijdens het seizoen 2020-2021.

Heb jij een seizoenkaart voor een kind onder de 12 jaar besteld, maar dit kind nog niet geregistreerd voor ‘Agentschap 4.501’? Meld dit kind dan alsnog aan via Kidsclub@almerecity.nl.

Onze Ambassadeurs