Buitenhout biedt gratis hockey aan jeugd en para-sporters

Geschreven door Redactie

Hockeyvereniging Buitenhout MHC biedt alle jeugd vanaf 5 jaar en Para-sporters de komende weken de kans om gratis en vrijblijvend kennis te maken met de sport hockey.

Op deze manier wil de hockeyvereniging meer jeugd en para-sporters geïnteresseerd krijgen in de sport hockey, ze laten bewegen in de buitenlucht én ze nieuwe mensen laten ontmoeten.

De gratis en vrijblijvende trainingen zijn op zondag 11, 18 en 25 september. Aanmelden verloopt voor de jeugd via de website www.buitenhoutmhc.nl/komerbij en voor Para-sporters via www.buitenhoutmhc.nl/komerbijpara. Aanmelden is verplicht i.v.m. aantallen trainers en verzekeringen, aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 9 september. Na aanmelden ontvangt men een mail met verdere informatie

Buitenhout MHC is een relatief jonge hockeyvereniging die zich voornamelijk richt op de breedtesport, er is hockey voor jong en oud. De snelgroeiende vereniging telt ruim 550 leden en het sportcomplex ligt aan de Trekweg in Almere Buiten. Naast de nodige sportiviteit vindt de club het sociale aspect ook erg belangrijk, de club wordt door kenners dan ook wel de gezelligste club van Flevoland genoemd. Er worden (sportieve) evenementen en feesten georganiseerd. Lekker sporten en veel plezier hebben gaat bij deze familiaire club echt samen.Onze Ambassadeurs