City FC plaatst noodtribunes voor play-offs

Geschreven door Redactie

Almere City FC is maandag begonnen aan de logistieke voorbereiding op de play-offs voor promotie naar de eredivisie.

De club heeft net als vorig jaar (destijds tijdens de finale tegen De Graafschap) een noodtribune geplaatst om extra capaciteit te creëren.

De voetbalclub kreeg dit jaar al in een vroeg stadium toestemming van de KNVB voor het plaatsen van de noodtribunes. De extra tribunes moeten plaats bieden aan 800 à 900 extra zitplaatsen. De totale capaciteit van het Yanmar stadion komt hiermee tijdens de nacompetitie op 3450.

Almere City FC is sinds afgelopen vrijdag zeker van deelname aan de eerste ronde van de play-offs. Als de ploeg komende vrijdag (tijdens de laatste wedstrijd van de reguliere competitie tegen Jong Ajax) minimaal een punt pakt, dan mogen de Almeerders de eerste ronde van de play-offs overslaan. De ploeg is dan verzekerd van de halve finales van de nacompetitie.

Onze krant nog niet ontvangen?