Op de hoogte van alle aanbiedingen op de markt

Geschreven door Redactie

Van acties bij broodkramen tot aan gratis bloemen, het is allemaal online te vinden!

In Almere Centrum is er zowel op woensdag als op zaterdag de markt in het centrum van Almere.

Op de markt aan het Stadhuisplein is er van alles te vinden. Denk bijvoorbeeld aan vers afgebakken brood of groente, fruit en vlees. Er staan veel kramen waardoor er ook altijd veel keus is en er dus altijd wel wat te vinden is.

Vanaf nu kun je ook op de hoogte zijn van alle aanbiedingen op de markt! Via: www.bit.ly/3ldBH0D (woensdag) en via: www.bit.ly/3eB5C1t (zaterdag) zijn alle acties, kortingen en alle andere aanbiedingen te vinden van alle marktkooplui die er te vinden is. Van acties bij broodkramen tot aan gratis bloemen, het is allemaal online te vinden!


Onze krant nog niet ontvangen?