Jafemy Hairstudio op zoek naar nieuwe collega's

Geschreven door Redactie

Jafemy Haristudio is op zoek naar collega’s! Ben jij zelfstandig ondernemer in de beautybranche, op zoek naar een eigen ruimte in Almere om te huren en wil je ook nog eens gratis voor de deur parkeren? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Eigenaresse Anita van Londen van Jafemy Hairstudio is op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke nieuwe collega die als ZZP’er aan het werkt wil als schoonheidsspecialist, pedicure of huidtherapeut. Ben jij gediplomeerd en enthousiast over je vak, ervaren, professioneel en klantvriendelijk? Houd je van sociale contacten en ben je servicegericht? Kom dan werken bij Jafemy Hairstudio!

Jafemy Hairstudio is een goedlopende salon en op zoek naar een echte specialist(e) voor een aanvulling op het mooie kappersvak, zodat de branches elkaar kunnen versterken. Je gaat werken met je eigen klantenbestand en werkt fulltime of parttime als ZZP’er. Je hebt voor de huur van de behandelruimte ook de mogelijkheid om gebruik te maken van wasmachine & droger, wifi, de ontvangstruimte en koffie/thee. De huurprijs is incl. water, elektra, airco en verwarming. De ruimte is voorzien van een behandelstoel, kastje, trolley voor handdoeken enz., krukje en meer.

Denk jij dat je een aanvulling bent op het mooie, gezellige en vriendelijke team? Stuur dan je motivatie en enkele foto's van je werk naar info@jafemyhairstudio.nl of stuur deze per Whatsapp naar 06-27 24 32 09.


Onze Ambassadeurs