Adopteer een dier bij Almere Jungle

Geschreven door Redactie

Ben jij een liefhebber van mens en dier en wil jij Almere Jungle helpen bij de opvang van dieren, het uitbreiden van het park en het voortzetten van de dagbesteding? Adopteer dan (symbolisch) een dier of geef het cadeau aan een ander!

Je adopteert een dier altijd voor de duur van één jaar. Hierbij krijg je aan het eind van dat jaar een mail met de vraag of je eventueel nog een keer een dier wilt adopteren. Hierdoor zit je niet vast aan een automatische incasso.

Ze hebben verschillende adoptiepakketten beschikbaar. Zo kun je al vanaf 12,50 euro een dier adopteren, inclusief een certificaat van jouw adoptiedier op papier. Indien je een adoptiepakket kiest vanaf 100,00 euro, dan wordt je naam vermeld op de website en op de adoptiemuur in Almere Jungle.

Je kunt de dieren alleen online adopteren via het speciale ticket systeem. Na de betaling kun je jouw favoriete dierkeuze doorgeven. Let op, de dieren blijven natuurlijk eigendom van Almere Jungle en zullen ook in het park blijven. Het adopteren is dus symbolisch!





Onze Ambassadeurs