The Coffee Cat is doneeractie begonnen

Geschreven door Redactie

Kattencafé The Coffee Cat is een donatieactie gestart. Door de coronamaatregelen heeft het kattencafé het erg lastig en daarom hopen ze met deze actie wat donaties te kunnen krijgen.

In navolging van verschillende steden in Nederland besloot eigenaresse Monique Lustig een paar jaar geleden het kattencafé The Coffee Cat te openen. In het kattencafé kun je heerlijk eten & drinken in het bijzijn van 12 lieve katten. Je kunt de katten aaien, knuffelen en je kunt ermee spelen. The Coffee Cat is gevestigd aan de Brouwerstraat 36 in het centrum van Almere.

Door de coronamaatregelen moest het kattencafé haar deuren tijdelijk sluiten. De eigenaresse krijgt coronasteun van de overheid, maar dat is niet genoeg. Niet alleen de ‘gewone’ kosten lopen door maar ook de kosten voor bijvoorbeeld kattenvoer lopen door. Laatst werd één van de katten ernstig ziek waardoor er honderden euro’s betaald moesten worden. Dankzij de financiële bijdrages kon de eigenaresse de rekeningen betalen.

Kun je misschien wat geld missen en lijkt het je fijn om The Coffee Cat te helpen? Doneren naar het kattencafé kan via: www.bit.ly/3fO7yo1. Het bedrag maakt niet uit, hoe klein of groot het ook is! Ook spullen zoals zakken kattenvoer of grind voor de kattenbak zijn van harte welkom.


Onze Ambassadeurs