Fiets huren bij VVV Almere

Geschreven door Redactie

Je hebt de keuze tussen een standaard fiets en een elektrische fiets.

Lijkt het je een keer leuk om een goede fiets te huren in Almere? Wil je bijvoorbeeld Almere een keer ontdekken op de fiets? Of heb je een dagje geen fiets maar heb je deze wel nodig? Kom dan naar VVV Almere!

VVV Almere verhuurt fietsen van hoge kwaliteit. Je hebt de keuze tussen een standaard fiets en een elektrische fiets. Een standaard fiets, inclusief 7 versnellingen, is 11 euro per dag exclusief 50 euro borg. Een elektrische fiets is voor 24 euro per dag te huren exclusief 75 euro borg. Er wordt geadviseerd deze van tevoren te reserveren via: www.visitalmere.com. De reservering moet minimaal 48 uur van tevoren worden geplaatst. Ook moet je een identiteitsbewijs meenemen naar VVV Almere.

De fietsverhuur van VVV Almere is gevestigd aan de Diagonaal 199. De fietsverhuur is op maandag geopend tussen 12:00 uur en 18:00 uur, op donderdag tussen 10:00 uur en 21:00 uur en op zondag tussen 12:00 uur en 17:00 uur. De overige dagen kun je tussen 10:00 uur en 18:00 uur je fiets ophalen of terugbrengen.


Onze Ambassadeurs