Tickets oefenduel KVC Westerlo 1 augustus

Geschreven door Redactie

De formatie van Gertjan Verbeek sluit de oefencampagne op 1 augustus af met een duel tegen de Belgische Eerste Klasser KVC Westerlo, dat momenteel een trainingskamp belegt op sportpark Papendal.

De kick-off van het duel vindt plaats om 16:00 uur.

KVC Westerlo is bezig met een sterke reeks. Vorige week won het met 1-3 van KV Mechelen en vandaag met 1-0 van OFI Kreta. Het is daarmee een affiche om van te smullen, niet in de laatste plaats omdat het de eerste keer is dat Almere City FC weer het eigen Yanmar Stadion mag betrekken. Maar omdat 2.750 supporters op de tribunes zitten. De anderhalve meter hoeft niet in acht te worden genomen, omdat alle bezoekers toegang krijgen met een negatieve ‘Testen voor toegang’-test of een volledige vaccinatie.

Tickets


Kaarten voor het duel zijn beschikbaar voor 11 euro. Kaarten voor zondag 1 augustus bestel je hier.

De beoogde sparringpartner 1.FC Köln moet noodgedwongen afzien van het oefenduel met Almere City FC, nadat de Duitse overheid Nederland afgelopen vrijdag bestempelde als corona hoog risicogebied. Supporters die reeds een kaart voor het duel tegen 1.FC Köln hebben gekocht, kunnen dit entreebewijs gebruiken om naar de wedstrijd tegen deze Belgische tegenstander te komen kijken. Ook is het mogelijk geld terug te krijgen. Seizoenkaarthouders die restitutie willen, kunnen zich vanaf maandag melden bij de afdeling Ticketing via ticketing@almerecity.nl