Dit is dé zomertrend van 2021

Elke zomer is er wel een nieuwe modetrend, en zo ook dit jaar. In dit artikel lees je over De zomer modetrend van 2021.

De zomer van 2021 staat in het teken van touwtjes, bralette en wijde broeken. Misschien heb je ze al voorbij zijn komen.

Touwtjes

Touwtjes, touwtjes en nog eens touwtjes. Dit is de finishing Touch aan je zomer items. Een strikje aan je mouw, een extra lang touwtje om je enkel aan die oh zo mooie hakken of een extra bandje aan dat leuke shirt. Hoe meer touw hoe leuker!

Bralette

Ook dit item zie je steeds vaker terug komen. Geen korte shirtjes of jurkjes, maar een bralette. Een bralette is een soort niet voorgevormde bh/top. Je kunt deze op je rokje of broek dragen, of onder een oversized colbert/blazer.

Wijde broeken

Veel mensen hebben ze al gespot want inderdaad de wijde broeken maken hun comeback deze zomer. Het begon al met de flaredbroek maar tegenwoordig zit ook de bovenkant van de broek wat wijder. Hoe wijder, langer en hoger hoe beter!
Onze Ambassadeurs