Doe mee aan de Natuurwerkdag in Almere

Geschreven door Redactie

In november kan je helpen voor de natuur bij jou in de buurt.

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 november kan je in alle plekken en ook weer in Almere meedoen aan mooie en leuke natuurklussen en veel andere activiteiten.

Alles dit jaar staat in het teken van afwisseling. De activiteiten zijn ook zo bedoeld om de natuur te onderhouden en op te knappen. Dieren en planten hebben een verzorgde leefomgeving nodig. Ook vindt Landschapsbeheer het belangrijk dat mensen kennis maken met de natuur. De organisatie vraagt dan ook om vrienden of familie mee te nemen naar deze dag. Je doet iets goed voor de natuur en je ontmoet nieuwe mensen. Je moet je wel van tevoren inschrijven via www.natuurwerkdag.nl.

De natuurwerkdag start op vrijdagochtend 5 november in Pampushout, één van de bossen in Almere. Het is een veelzijdig natuurgebied en een prachtige plek voor bezoekers en dieren. Ook kan je komen helpen met het onderhouden van de paden.