Meerdere gebouwen in centrum beklad

Geschreven door Redactie

Meerdere panden in het centrum van Almere Stad zijn de afgelopen week beklad met graffiti.

Op de gebouwen staan leuzen als 'What=love?' en FF.K'. Volgens de gemeente loopt de schade aan gemeentelijke panden op tot duizenden euro's.

Het is niet bekend wie er achter de mysterieuze teksten zit. Onder meer de Blekerstraat, Olstgracht, Touwslagerhof en de Chirurgijnhof zijn doelwit geworden van de besmeuring. Naast de schade aan gebouwen van de gemeente, zijn er ook muren van winkels en huizen bespoten. Volgens de politie heeft er nog niemand aangifte gedaan.

Verder vertelt een bewoner van de Olstgracht aan Omroep Flevoland dat er briefjes in de brievenbus gestopt zijn. Daar staan religieuze teksten op. Of de graffiti en de briefjes iets met elkaar te maken hebben, is onbekend.Onze Ambassadeurs