Het ALLY Amfitheater 25% korting op jouw kaartjes!

In het prachtige Weteringbos vlakbij het kasteel in Almere ligt het sfeervolle Amfitheater Castellum.

Hier kun je genieten van cabaret, popmuziek, Hollands, jazz, rock, dance, latin, salsa, afrobeat, bungalow en kindervoorstellingen tijdens het ALLY Amfitheater. Van vrijdag 27 augustus tot en met zondag 29 augustus kun je daar terecht voor onvergetelijke voorstellingen in de Almeerse natuur. Speciaal voor de bezoekers van het eerste uur, jij dus(!), hebben ze een kortingscode voor maar liefst 25% korting op je kaarten. Gebruik hiervoor de kortingscode: ALLYAmfi25% . Haal snel je kaarten, want OP = OP ?!

Testen voor toegang is voor een bezoek aan het ALLY Amfitheater niet nodig! Alle concerten en voorstellingen zijn corona-proof, seated en duren 60 minuten, met uitzondering van de ALLY's Local Heroes.