Photoaward WWF Johan Bosman

De Oostvaardersplassen staat bekend om haar prachtige natuur en dé plek om fenomenale natuur foto’s te schieten. Velen fotografen staan er regelmatig een hele dag tussen de bomen te wachten om een perfect plaatje te schieten. Zo ook natuurfotograaf Johan Bosman.

Van lepelaars, zwanen, buizerds, konink paarden tot kikkers, herten en uilen. Allerlei soorten dieren bevinden zich in dit prachtige dierenrijk. Het vergt veel geduld, liefde en tijd en natuurlijk een grote dosis geluk om een prachtige shot te schieten. De natuur is voor Johan een onuitputtelijke bron van inspiratie. Dit is wel terug te zien in de prachtige natuurfoto’s die hij heeft geschoten in de Oostvaardersplassen. Zie zo bovenstaande foto, een van zijn werken.

Johan Bosman doet dit jaar voor het eerst mee met het WWF-natuurfotografie wedstrijd. Hij is genomineerd en zit bij de laatste tien uit wel 6500 inzendingen! Ben jij ook zo fan van zijn vastgelegde kunstwerken? Stem mee! Dit kan gemakkelijk via de onderstaande link: https://photoaward.wnf.nl/de-genomineerden/opgejaagd-.htm?eid=521539  Stemmen kan tot 8 november 2018.

Wil je meer zien van Johan Bosman? Dit kan gemakkelijk via: https://johanbosman.com/ of bezoek één van de winkels waar zijn werken zijn te bezichtigen.