Ga jij dit weekend ook naar het ALLY Amfitheater bij Kasteel Almere?

In het weekend van 21, 22 en 23 augustus kun je genieten van live optredens in het Amfitheater aan het Castellumpad, vlakbij het Weteringpark in Almere. Ali B zal op vrijdag het evenement openen waarbij hij het publiek zal gaan opwarmen voor Mits & De Prado. Zij zullen een groot aantal covers ten gehore brengen.

Op zaterdag kan het publiek genieten van jazz, funk, dub en rock tijdens de optredens van Jungle by Night. En zondag staat er een leuke show van Woezel & Pip op het programma! 

Het evenement is een initiatief van ALLYnaarbuiten (AllyLife). Zij waren één van de drie winnaars tijdens de Ondernemerspitch van de Gemeente Almere met hun Corona-proof idee. 

Je kunt je kaarten bestellen via: https://demeesteralmere.stager.nl/ALLY%20AMFITHEATER/tickets. Een kaartje kost 10 euro per stuk en voor de Woezel & Pip show is het mogelijk om een gezinsticket te kopen voor 30 euro. 

Wil je meer weten over het ALLY Amfitheater? Ga dan ook even naar de Facebookpagina van ALLYnaarbuiten.Onze Ambassadeurs