Ons Almere lanceert TikTok account

Geschreven door Redactie

Na Instagram, Facebook en twitter is Ons Almere nu ook te vinden op TikTok! 

Kiki (12) en Danique (12) zijn twee jonge dames die de jonge generatie van Almere graag vertelt over wat er binnen hun stad speelt. Zo gaan zij in op nieuwsitems van de week, bespreken zij leuke content uit de krant en nemen ze de jonge generatie mee in het maken van Almeerse content.

Content onderwerpen kunnen zijn sport, eten & drinken en beauty & lifestyle. Hieronder vallen weer filmpjes als het live uitvoeren van een workout in Almere, het uitlichten van recepten, Almeerse producten laten zien en het genereren van mooie hyperlokale content. Hun doel is om jonge Almeerders meer te betrekken tot de stad om zo mooie items en content te kunnen creëren die voor alle jonge Almeerders interessant kan zijn.

Wat is TikTok?

TikTok is een online platform waar je jezelf kunt filmen terwijl je playbackt, danst, of zingt. Na het filmen kan de maker de video’s zelf bewerken met verschillende effecten en deze vervolgens plaatsen. Na het plaatsen van een TikTok kunnen de filmpjes ook worden geplaatst op de andere sociale media als Facebook of Instagram. TikTok heeft meer dan 100 miljoen gebruikers over de hele wereld, die goed zijn voor dagelijks meer dan 10 miljoen filmpjes.

Volg ons vooral!

Onze krant nog niet ontvangen?