Alle Fieldlab proefevenementen uitverkocht

Geschreven door Redactie

De vier coronaproef-evenementen van Fieldlab in de eerste helft van maart zijn volledig uitverkocht, meldt de website van de evenementen.

Donderdagochtend ging de kaartverkoop voor de twee festivals en de twee evenementen in Ziggo Dome van start. In slechts enkele uren waren alle tickets uitverkocht.

Bij de twee evenementen in Ziggo Dome (een concert en een dance-event) op 7 en 8 maart worden 1.300 bezoekers verwacht, die worden verdeeld in vijf 'bubbels' van 250 personen en een groep van 50 personen.
Op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen (waar ook Lowlands en Defqon.1 plaatsvinden) worden een week later twee festivals (een muziek- en een dancefestival) georganiseerd, waarbij vijftienhonderd bezoekers per evenement ontvangen kunnen worden. Zij worden verdeeld in drie groepen van vijfhonderd personen.
In totaal is er dus ruimte voor 5.600 bezoekers. Maar er waren 180.000 mensen geinteresseerd.