Nieuwe Spider-man: No Way Home trailer is uit!

Geschreven door Redactie

Spider-Man: No Way Home komt steeds dichterbij

Fans kunnen maar niet wachten op deze film. Één van de redenen daarvan is dat dat er geruchten en gelekte content rond gaan dat de oude Spider-Man acteurs voorkomen in de film. In de trailer krijgen wij voor het eerst een goeie shot te zien van alle schurken die voorkomen in de film! Wij krijgen Doctor Otto Octavius, Green Goblin, Electro, Sandman en Lizard te zien. Er zitten ook een grote visual effect fout in de trailer van Sony Pictures Brasil

Bij het einde in de trailer kun je zien dat Spider-Man (Tom Holland) springt naar de groep schurken, maar je ziet ook dat Lizard word geslagen door een onzichtbaar iets. Ze hebben waarschijnlijk vergeten dat uit de trailer te halen. Daardoor denken veel dat in die shot van de trailer de twee oude Spider-Man acteurs (Tobey Maguire of Andrew Garfield) te zien is, maar de editors de twee eruit hebben gehaald. Spider-Man: No Way Home is 16 december te zien in de bioscoop!

De nieuwe trailer van Spider-Man: No Way Home is hieronder te zien!