Global Dance Centre

Geschreven door Redactie

TV choreograaf shaker biedt Nederland gratis online dance event aan!

Nicholas 'Shaker' Singer, eigenaar van Global Dance Centre met vestigingen in drie steden, komt met een speciaal Lockdown Dance Event.

Als choreograaf is Shaker bekend van televisie programma's als So You Think Dance, DREAM SCHOOL en Avrotros Junior DANCE. Nu roept hij dansminnend Nederland op om zaterdag 16 en zondag 17 januari massaal GRATIS online dansworkshops te volgen. Naast 13 andere topchoreografen geeft Floris Bosveld, winnaar SYTYCD en danser bij de BACKSTREET BOYS, aankomend weekend een workshop tijdens het online dance event 2021XDANCE. Het event wordt gratis aan dansminned Nederland aangeboden.

Shaker's motivatie: "Als eigenaar van de grootste hip hop dansschool van Nederland, kan ik niet bij de pakken neerzitten. Mijn scholen zijn al maanden noodgedwongen op slot, maar ik zie elke dag hoe emotioneel slopend en financieel moeilijk het is in de huishoudens van jongeren die bij mij dansen. Hoe moeilijk het ook is, voel ik de verantwoordelijkheid om mij te houden aan de maatregelen, om zo de ouderen en kwetsbaren te beschermen, maar toch wil ik de band met mijn leerlingen behouden. Zij voelen zich opgesloten in huis. Online onderwijs aan de keukentafel was een jaar geleden niet voor te stellen, maar we hoeven niet stil te zitten. De creativiteit waarmee wij als ondernemers ons op het ONLINE storten, is inspirerend en is misschien wel het dominante toekomstbeeld. Daar hebben mijn scholen dus flink in geïnvesteerd. Met dansles wil ik al 16 jaar een glimlach op gezichten van jong en oud toveren. Nu dit voorlopig online moet, doe ik extra mijn best om mensen tot dans te motiveren. Dansen maakt blij en maakt de geest vrij. Het zou te gek zijn als dit weekend meer dan 1000 dansliefhebbers online samenkomen om met ons te dansen."