Wijnspijswandeling Almere

Geschreven door Redactie

Exotische smaken komen hier samen in verrassend heerlijke gerechten.

De leukste restaurants van Almere ontdek je tijdens de WijnSpijswandeling op zondagmiddag 22 augustus 2021!

Ga op stap met je vrienden of familie tijdens deze gezellige zondagmiddag. Wat staat je te wachten? Een mooie wandeling door de stad, lekkere gerechten en bijpassende wijnen! Welke restaurants zullen jou op deze dag verwennen met lekker eten?

Almere bierfabriek, zoals de naam het al zegt draait het allemaal om bier. Maar ook voor een goede wijn ben je hier aan het juiste adres. Mevrouw Jeanette staat voor Surinaamse gastvrijheid, Exotische smaken komen hier samen in verrassend heerlijke gerechten.

Bij Rositas geniet je van de authentieke keuken en van traditionele gerechten, sangria's en cocktails. Bij NUL36 op de Grote Markt proef je heerlijke gerechten bereid met passie!

MeatintheCity, de naam zegt het al! Hier kun je genieten van een heerlijke vleesspecialiteit met een kok die meer dan 12 jaar slagerijervaring heeft. Met Dry Aged droogkasten en houtskoolgrill is MeatintheCity een echte hotspot.
Onze Ambassadeurs