Afgelopen zaterdag was het 'Groentesoepfestival'!

Geschreven door Redactie

Zaterdag 5 oktober was het 'Groentesoepfestival in het centrum van Almere Buiten aan de gang. 

Bezoekers konden van 10:00 tot 17:00 uur genieten van het aanbod.

Tijdens dit festival stond groen centraal. 'Voor een groen en gezond leven'. Er stonden deze dag 2 stages, eentje op het Globeplein en een op het Rio de Janeiroplein. Bij de podiums kon je genieten van Ruben Anthony (bekend van de Voice), het talentenpodium, Vocal Motion en Jouetta's danscentrum. 


Ook waren er verschillende workshops die gevolgd konden worden. Zo kon je bij Manon's cupcakes, taarten decoreren, bij Ed van der Linden stripteken technieken leren en bij Creavolution met oud papier originele sieraden maken. 

Naast de optredens en workshops waren er natuurlijk ook foodtrucks aanwezig waar je verschillend biologisch eten kon proeven.