Glow in the dark midgetgolf: Jacks Magic Forest opent vandaag!

Geschreven door Redactie

Ontdek de nieuwe wereld genaamd Jack's Magic Forest. Dé plek voor glow in the dark midget golf in Almere bij Jumping Jack!

Super leuk voor kinderfeestjes, familie-uitjes of een date.

Bij Jack's Magic Forest kom je allerlei wezens tegen zoals boselfen, ogres, feeën en draken. Onderweg in het magische bos loop je door 15 holes en kom je onderweg ook paddenstoelen en pratende bomen tegen. Door de donker en neonverlichting is dit extra spannend en geeft het een extra dimensie aan je golfervaring, niet schrikken als je een hole in one scored want je wordt verrast door onverwachte licht en geluiden in het magische bos. Jacks Magic Forest opent vandaag zaterdag 21 augustus. Tickets zijn verkrijgbaar via de website.Onze Ambassadeurs