Binnen of buitenstalling voor je caravan of camper?

Geschreven door Redactie

Een caravan is gemaakt om buiten te staan. In principe is een caravan of camper geschikt om het hele jaar buiten te staan.

Er zijn veel caravans en campers die 3 tot 6 weken mee gaan op vakantie en daarna in de buitenstalling staan.

Toch is het wel aan te raden om je caravan of camper te beschermen met een speciale hoes als hij in een buitenstalling staat. Dit omdat er anders een grote kans is dat de camper of caravan groen kleurt door de algen.

Een binnen stalling is ook zeker door de algen een goede optie. De hal is droog en goed geventileerd waardoor de kwaliteit van je caravan of camper goed blijft. Het is wel handig om de ventilatieroosters van je camper of caravan open te laten staan en je ramen te sluiten.

Dit om de kou of warmte buiten te houden maar wel te kunnen luchten. Sommige aanbieders verwarmen hun stalling. Dit is zeer geschikt voor het stallen van je camper of caravan. Een binnen stalling is dus zeker aan te raden.Wij zijn jarig dus wij trakteren!
Doe mee en win mooie prijzen!
Bekijk hier alle prijzen