Beauty & Bites Tour 2021

Geschreven door Redactie

Na de succesvolle Beauty & Bites tour van 2019, word er dit jaar weer een leuke tour georganiseerd!


Op zondag 26 september is er van 12:00 tot 17:00 een leuke wandeling waarbij je de leukste beauty bedrijven en restaurants in Almere Poort leert kennen. Tijdens deze wandeling word je verwend door verschillende bedrijven, bijvoorbeeld met een handmassage, fijne scrub, kleur of kledingadvies, make-up en haartrends. Tussen de bezoekjes aan de verschillende beauty bedrijven door kan je genieten van een lekker hapje bij de restaurants. Je kan denken aan sushi, een cakeje of een ijsbonbon. Ook zijn er heerlijke drankjes, shakes, koffie en bubbels. Er vinden ook diversen actieve workshops plaats.

Bij de start ontvang je jouw eigen lege ‘goodiebag’, deze goodiebag mag jij onderweg vullen met de leukste beautysamples en lekkernijen. En dat is nog niet alles! Je profiteert deze dag van exclusieve kortingen en leuke winacties.