Vandaag maak je kans op de schoonmaak pakket van Ruitenheer hygiëne care t.w.v. 100,00 euro!

Wil jij je huis brandschoon maken? Meld je dan aan voor de winactie van vandaag!

Laat je gegevens achter bij de prijs van 14 september en je doet mee! De volgende dag laten we je weten of je gewonnen hebt.

Over Ruitenheer Hygiëne Care

Voor totaal oplossingen op het gebied van service & onderhoud gaat men al 42 jaar naar Ruitenheer Nederland. Hèt familiebedrijf uit de facilitaire- en de bouw-branche met diverse vestigingen door heel Nederland. Of het nu om glasbewassing, schoonmaak, gevelreiniging, beveiliging, schilderwerken en/of calamiteiten gaat.

Ruitenheer regelt dit voor u, graag en goed. Ook op het gebied van hygiëne is Ruitenheer de juiste partij. Met haar bedrijf Ruitenheer Hygiëne Care kan Ruitenheer u van alle sanitaire- en hygiëne-producten voorzien. Ruitenheer levert producten die zich onderscheiden door hoogwaardige kwaliteit en een representatieve uitstraling.
Wij zijn jarig dus wij trakteren!
Doe mee en win mooie prijzen!
Bekijk hier alle prijzen