Vandaag maak je kans op een starterspakket bij NewFysic t.w.v. 142,00 euro!

Geschreven door Redactie

Wil jij jouw ideale lichaamsgewicht behalen? Dan is dit pakket perfect voor jou!

Klik op de link hieronder en laat je gegevens achter bij de prijs van 10 september. De volgende dag laten we je weten of je gewonnen hebt.
https://onsalmere.nl/verjaardag

Over New Fysic Almere


Met NewFysic behaal én behoud je jouw ideale gewicht. Door middel van een op maat gemaakt voedingsplan, begeleiding van een (online) coach en ondersteuning van supplementen op natuurlijke basis maken we afvallen voor iedereen haalbaar. De NewFysic coaches zijn zeer ervaren en hebben vaak ook zelf het programma gevolgd. Jouw coach gaat je gedurende het hele proces wekelijks helpen met het behalen van jouw doelen. 


Inhoud pakket

In het pakket zitten vier weekbehandelingen. Daar krijg je de eiwit- en vezel supplementen op natuurlijke basis bij. Tevens krijg je de Purify 500ml en de multiVitamines (60 caps). De Purify zorgt voor je dagelijkse detox en de multi vitaminen voor de extra vitaminen tijdens het afvalproces.   

Lijkt het je leuk deze prijs zelf al te bestellen? Ga dan naar de website van New Fysic en bestel direct je eigen programma!