Crowdfundcampagne voor Het Event Atelier in Almere

Geschreven door Redactie

Als het aan Samira Salman ligt, krijgt Almere naast de Rotterdamse locatie ook een Event Atelier.

Ze hoopt op 19 september via crowdfunding genoeg geld op te halen om een ​​pand in Almere Centrum te renoveren.

De Event Altelier wordt een plek waar mensen samenkomen, flexibel werken en kleine bijeenkomsten organiseren. "Sinds 2013 werk ik voor mezelf. Hoewel er in Almere veel te vinden is, past niets bij wat ik zoek en is het belangrijk om het ergens te vinden", aldus Samira.

De locatie moet niet alleen een goed bereikbare plek worden, maar ook laagdrempelig om te bezoeken. Het komt niet in een groot kantoorpand te zitten en je hoeft ook geen member te worden. Op de website staan duidelijk de prijzen vermeld en je kunt telefonisch of per e-mail een afspraak plannen. “Zelf vind ik het zo vervelend als ik altijd eerst een brochure moet downloaden of een offerte moet aanvragen voor ik weet wat de kosten ongeveer zijn. Bij Het Event Atelier zijn we daar gewoon transparant over” vervolgt ze.

Samira vindt duurzaamheid ook erg belangrijk. Ze zal daarom een vegan lunch aanbieden bij vergaderingen van lunchroom The Black Cockatoo, ook in het centrum van Almere. Daarnaast zorgt ze dat de locatie fris is ingericht en je er echt prettig kan werken door de fijne akoestiek.

Hulp nodig van Almeerders

Om haar plannen uit te kunnen voeren, roept ze Almeerders op om te helpen. Door middel van een crowdfundcampagne kunnen mensen investeren in dit plan of nu alvast dagpassen voor een flexplek afnemen of een vergaderruimte boeken, beide met korting.

Haar doel is om minimaal 40.000 euro op te halen. Ze zit nu op 78% en moet op 19 september de 100% halen. Als dat lukt, wordt Het Event Atelier in het najaar geopend. Lukt dat niet, dan krijgt iedereen zijn geld terug en gaan de plannen niet door.

Kijk voor meer informatie op https://crowdaboutnow.nl/campagnes/heteventatelier

Fotograaf: Erwin Budding Photography

Onze Ambassadeurs