Almere City FC verkiest aanval boven verdediging

Geschreven door Redactie

Hoewel de transfermarkt pas op 1 januari weer opent, heeft Almere City FC het kantoorteam nu al versterkt met twee nieuwe medewerkers. Tom Pruim (Partnership Marketeer) en Sharon Hogeboom (Event Manager) zijn de nieuwste aanwinsten.

Ondanks dat de coronasituatie voor veel uitdagingen zorgt in de voetballerij, kiest Almere City FC er als ‘eigenwijze’ club voor om juist nu te investeren in heden en toekomst.

Uiteraard kampt Almere City FC ook met de gevolgen van de strenge Corona-maatregelen, maar toch besloot de jongste BVO van het land om twee vacatures uit te schrijven. Binnen een paar dagen werden meer dan honderd sollicitatiebrieven ontvangen voor de posities van Event Manager en Partnership Marketeer. Na een bijzondere sollicitatieprocedure, waaronder een ‘vacatureborrel’, bleven twee gegadigden over. Het gaat om Tom Pruim, die de sponsoractivaties binnen Almere City FC voor rekening neemt, en Sharon Hogeboom, die verantwoordelijk wordt voor de evenementen in de nieuwe multifunctionele accommodatie van de club.

Algemeen directeur John Bes: ,,Almere City FC is als ultieme challenger gewend om anders, en dus ook anticyclisch, te handelen. Met de komst van Tom anticiperen we op de huidige situatie waarin de belangen van sponsoren voornamelijk buiten de wedstrijden om moeten worden gediend. In dezelfde lijn gaat Sharon meetingconcepten ontwikkelen die inspelen op zowel de huidige Corona periode als de periode daarna. Met deze versterking van ons team verwachten we ook dit seizoen onze doelstellingen weer waar te maken.”