Rob Dal nieuwe regiomanager VNO-NCW regio’s Flevoland en VeluweVallei

Geschreven door Redactie

Rob Dal start op 1 juli bij VNO-NCW Midden als nieuwe regiomanager voor de regio’s Flevoland en VeluweVallei. Dal volgt Herald Immink op.

De 34-jarige Rob Dal, woonachtig in Apeldoorn, is de afgelopen 15 jaar actief geweest in de financiële dienstverlening. Als financieel adviseur bij verschillende Rabobanken op de Veluwe heeft hij veel particulieren en ondernemers in de regio kunnen helpen met financiële vraagstukken.

Uit comfortzone stappen 

Na 15 jaar vond Dal het tijd om uit zijn comfortzone te stappen en is hij gaan werken als regiomanager bij een bedrijf in deelmobiliteit. Daar kwam hij in aanraking met VNO-NCW en werd enthousiast over de vereniging: een professionele organisatie die belangen behartigt voor ondernemers in de regio en een stevige ambitie heeft om met elkaar doelen te bereiken.


Pijlen richten op groei organisatie  

'Ik geloof sterk in de relatie en een goed netwerk. Stimuleren en gebruik maken van elkaars expertise is wat ik nastreef. Als regiomanager hoop ik invulling te geven aan de groeiagenda die voor de regio’s zijn opgesteld. Waar de regio VeluweVallei mij bekend is door mijn werkervaring, heb ik ook veel zin om het voor mij ‘onbekende’ Flevoland te ontdekken. Het komende jaar hoop ik kennis te maken met veel leden in de regio maar zal ik ook mijn pijlen richten op groei van de organisatie. Hoe meer leden, hoe slagvaardiger de vereniging kan zijn en dus een grotere meerwaarde kan hebben'.