Herfst make-up trends

Geschreven door Redactie

Ons Nieuws heeft de make-up trends van de herfst voor jou bij elkaar gezocht.


1. Matte rode lippen
Deze herfst zijn de rode lippen helemaal in. Deze opvallende lipmake-up zorgt ervoor dat je de overige make-up minimaal kunt houden. Hierdoor zullen je lippen er extra uitspringen.


2. Blosjes op de wangen
De blush is ook weer helemaal terug. Afgelopen jaren speelde dit product geen grote rol in de make-upwereld. Dit najaar is blush weer helemaal terug van weggeweest en wordt het in bepaalde looks gebruikt als belangrijkste kenmerk.


3. Eyeliner
Dit najaar mag je helemaal losgaan met eyeliner! Nu denk je vast eyeliner? Ja, maar niet zomaar een wing. Het is helemaal in om je eyeliner aan te brengen net boven je crease. Ook komen opvallende kleuren eyeliner veel terug.


4. Neutrale smokey eyes
Dit najaar zal er een nieuwe draai worden gegeven aan de bekende smokey eye look! Het is eigenlijk precies dezelfde look als de welbekende donkere smokey eye look alleen dan met natuurlijke tinten en kleuren.
Onze Ambassadeurs