Almere bewonderen vanaf het water met City Tours

Geschreven door Redactie

Vanaf 2 oktober begint Almere City Tours weer met rondvaarten door de stad om mensen de mooiste plekjes van Almere te laten zien.

Tijdens de rondvaart vertelt de kapitein meer over de geschiedenis van de stad, kom je op plekjes waar je alleen met de boot kunt komen en geniet je van de diversiteit aan groen en bijzondere architectuur die Almere te bieden heeft.

Twee soorten tours

Vanaf de steiger op de Esplanade zal de rondvaart drie keer per dag vertrekken. Er zijn twee verschillende tours; één van 90 minuten voor €13,50 per volwassene en €5 per kind en één van 60 minuten voor €10,50 per volwassene, kinderen van 2 tot en met 12 jaar varen voor €4,50 mee. De ene rondvaart zal onder andere door het Beatrixpark komen, de andere blijft op het Weerwater en komt langs het Floriade terrein. Tickets zijn te boeken via de website: www.almerecitytours.nl.

In een nieuw jasje

Almere City Tours voer vroeger over de Almeerse wateren als het Almeers Veertje. Na de overname door de nieuwe eigenaar zijn de boten opgeknapt met een likje verf en nieuwe elektrische motoren. De oude boten varen nu op een duurzame manier door de stad. Helaas was het door de corona beperkingen niet eerder mogelijk om de tours weer in ere te herstellen, maar nu is het moment eindelijk weer aangebroken!

Nautica Experience

Almere City Tours is onderdeel van Nautica Experience, een overkoepelend boekingsplatform waar je terecht kunt voor diverse soorten uitjes op en aan het water. Er zijn diverse bedrijven aangesloten, zoals rederijen, restaurants en activiteiten op en aan het water.

Onze Ambassadeurs