Drie fashion trends voor herfst 2021

Geschreven door Redactie

De trends voor herfst!

Zomer is bijna voorbij, maar dat betekent dat we vooruit kunnen kijken naar herfst! Vorige jaar herfst zaten we (bijna) allemaal achter de computer in onze pyjama’s of joggingbroek met een oversized shirt of hoodie thuis vanwege corona. Maar dit jaar kunnen we eindelijk leukere outfits aan hebben die meer passen als je uitgaat rond herfst! Hier vind je 3 leuke trends voor aankomende herfst!

‘90s fashion
De mode van de jaren 90 is wel terug in de spotlight voor de laatste paar jaren, maar deze herfst word er verwacht dat het nog groter word in plaats van alleen accenten. Combineer je nieuwe favoriete baguettetassen met schedejurken, hoge laarzen met vierkante een neus en vesten met lange mouwen. Of draag een crop top over een minirok en sneakers met lange sokken. Of draag een t-shirts en zwarte laarzen onder een zijden jurkje!

Loose-fit spijkerbroek
lossere stijlen zoals flare, bootcut en boyfriend jeans zijn een goeie keuze. Vooral mom jeans en losse rechte pijpen zijn de meest populair. Net als tailles met gekruiste voorkant voor een extra leuk detail. Om extra stof aan de onderkant te balanceren, is het misschien handig om een slim-fit T-shirt en een cropped sweater of elegante blouse te dragen.

Sweater Vest
De meest populaire stijlen zijn die met wat textuur en details en een beetje een oversized pasvorm. Terwijl het weer nog steeds warm is kun je er één dragen met niets eronder (behalve een bh, als je wilt) met wat losse jeans. Als de temperaturen blijven dalen, kun je je vesten over hemdjurken, coltruien en zelfs andere truien dragen.