maak zelf een bamboe spiegel!

Geschreven door Redactie

Linda Heikens (Instagram traveller) van @wherelindagoes heeft een eigen bamboe spiegel gemaakt!

Superleuk voor in je woon, slaap of badkamer!

Wat heb je nodig?

  • Spiegeltje Action 1,99 euro
  • 2 pakketjes bamboestok tuinwinkel 1,30 euro
  • Lijmpistool
  • Stukje touw om op te hangen
  • Snoeischaar

Allereerst knip je de bamboestokjes in verschillende lengtes af, bijvoorbeeld stokjes van 20 en 15 cm. Hierdoor creëer je een speels effect. Wanneer je alle stokjes hebt afgeknipt op de juiste lengtes kan je het lijmpistool gaan opwarmen. Vervolgens plak je de stokjes één voor één op de achterkant van de spiegel. Als alle stokje vastgelijmd zitten, kan je als laatste het stukje touw vastlijmen. Hiermee hang je de spiegel aan de muur.
Onze Ambassadeurs