Feestelijke opening Albert Heijn Danslaan

Geschreven door Redactie

Het was een enorm feest.

Ongeveer een uur voor de opening was het nog redelijk rustig bij de nieuwe Albert Heijn. Er stond al wel een DJ vrolijke muziek te spelen. Het werd langzamer drukker en rond een uur of half vier stond het al helemaal vol met mensen. Rond honderd mensen stonden om de Albert Heijn heen toen het werd geopend. Het werd feestelijk geopend. Met een knal van de confetti en een knip van lint werd de Albert Heijn officieel geopend voor iedereen. Mensen gingen al gauw naar binnen om boodschappen te doen. Iedereen kwam naar buiten met een doos koeken. Sommige mensen kwamen naar buiten met een bos bloemen, die kreeg je bij een aankoop van meer dan 25 euro.

Het was een feestelijke en geslaagde opening. Wil je zelf kijken wat er allemaal veranderd is nu de supermarkt een Albert Heijn is. Kom langs en kijk je ogen uit.