The smash lounge. Maak anderen in met Super Smash

Geschreven door Redactie

Ben je dol op Super Smash Bros maar heb je niemand om mee te spelen.

Kom dan naar The Smash Lounge. Elke dinsdag is er in het jongerencentrum Trapnotov The Smash Lounge. Je kunt het jongerencentrum vinden op Kerkstraat 52 in Almere. Speel smash bros ultimate, maak vrienden en heb veel plezier. Als je 13 jaar of ouder bent ben je elke dinsdag van 18:00 tot 21:00 welkom om te gamen en te socializen. Lijkt je dit nou leuk kan je je bij Trapnotov zelf melden bij Andrew of een mail sturen naar thesmashlounge@hotmail.com

Er zijn niet alleen avonden waarop je lekker relaxed smash kan spelen. Er is ook een heus super smash bros tournement. Op dinsdag 19 oktober van 18:-00 tot 21:00 word het toernooi gehouden. Inschrijven kan op dezelfde manier als je inschrijven voor de gewone avonden.

Dus schrijf je in en probeer anderen in te maken met super smash bros in The Smash Lounge.