Hoe kan je duurzaam omgaan met kleding ?

Geschreven door Redactie

Wat is de beste manier om duurzaam kleding te kopen?

De beste manier is natuurlijk om kleding die je niet meer draagt aan een kringloopwinkel te doneren. Ook is het duurzaam om daar je kleding te kopen of bij één van de andere kringloopzaken bij jou in de buurt.

Ook kan je via de App Store of Google Play de Vinted app downloaden. Deze app laat je, jouw gebruikte kleding verkopen. Je kunt dus je oude kleding verkopen. Maar natuurlijk kan je ook kleding van anderen kopen. Van originele vintage kleding tot kleding die de verkoper niet past. Deze app heeft ook een koper beveiliging. Wat betekend dat zodra je je pakketje niet binnen krijgt je je geld weer terugkrijgt.

Wil je ook duurzamer omgaan met kleding en kleding kopen? Ga dan naar je lokale kringloopwinkel of download de gratis Vinted app.