Twee jonge onderneemsters (11 en 12 jaar oud) stellen hun bedrijf KD Line 2.0 graag voor!

Het bedrijf KD Line 2.0 is ontstaan doordat Kiki (11 jaar) en Danique (12 jaar) zelf producten zijn gaan maken, waarvan het recept uiteraard een goed bewaard geheim is gebleven.


Waar staat de naam KD Line 2.0 voor? “De K is de eerste letter van mijn naam en de D is de eerste letter van Danique. Line staat voor de productlijn KD zoals wij die voeren en 2.0 is uiteraard om te benadrukken dat wij a’la 2.0 ons bedrijf runnen,” legt Kiki uit. Het bedrijf is van de beiden tieners die samen in de klas zitten op de basisschool ’t Zonnewiel in Almere-Stad.  


Welke producten verkopen jullie en wat is de rolverdeling binnen het bedrijf? “Kiki is van de productontwikkeling en het uittesten van de producten en ik doe meer de zakelijke kant, zoals verkoop en de marketing,” zegt Danique.  


De producten bestaan uit cosmetisch zelfgemaakte producten zoals:

  • Lipbalm;
  • Scrub voor de huid;
  • Scruncies voor in je haar.


In de nabije toekomst komt het bedrijf met nog meer producten zoals Shower Jelly’s voor mannen en vrouwen en is de afdeling productontwikkeling bezig met een popcorn bak met inhoud van KD Line producten en een spons voor onder de douche. De popcorn bak met de spons erboven uitstekend lijkt dan net op een echte bak met popcorn.   


KD Line 2.0 is te vinden op Facebook, Instagram en binnenkort via de website en bovendien staan ze met een marktkraam op de Kidsproof kindermarkt op 31 augustus in Almere-Buiten. 


Bekijk het filmpje waarop de jonge onderneemsters zichzelf voorstellen.Onze Ambassadeurs