Ons Almere doet mee aan de MAIN Energie Business Challenge!

De MAIN Energie Business Challenge is een jaarlijks terugkerend evenement met als doel om geld in te zamelen voor het goede doel! Het goede doel van dit jaar is Make a Wish. 

Ons Almere gaat zich inzetten om, door middel van het werven van sponsoren, als team zoveel mogelijk geld op te halen. Als tegenprestatie wordt bijvoorbeeld het logo van de sponsor op de auto van het team geplakt. 

De MAIN Energie Business Challenge wordt afgesloten met een driedaagse rit naar het buitenland. Reims is de bestemming van dit jaar. Op de derde dag van deze reis vertrekken wij naar Almere, waar de finish van de MAIN Energie Business Challenge zal plaatsvinden. Dit zal een feestelijk onthaal zijn waarbij alle deelnemende auto’s worden getoond en waar tevens de cheque, met daarop de opbrengst, zal worden overhandigd aan Stichting Make a Wish.

Ons Almere doet natuurlijk ook mee aan dit prachtige evenement! 

Stichting Make a Wish

Elk jaar wordt er geld opgehaald voor een goed doel. Voorgaande jaren waren dat voor Voedsel Loket Almere en Stichting Opkikker, dit jaar voor Stichting Make-A-Wish. Stichting Make-A-Wish zorgt ervoor dat zieke kinderen in het zonnetje gezet worden. De Stichting zorgt ervoor dat de levensles van een ziek kind in vervulling gaat.


Van zorgzame vrijwilligers, ouders, ziekenhuizen en business partners die samen alles uit de kast halen om het onmogelijke onvergetelijk te maken. Van maanden van voorbereiden, het verheugen op, zorgeloze momenten met familie en van herinneringen. Door onderdeel te zijn van een onvergetelijke Wish Journey krijgt het kind een positieve boost. Zo vinden kinderen én de mensen eromheen weer nieuwe kracht om sterker de toekomst in te gaan.

Sponsor je mee?

Wil jij met je bedrijf Ons Almere sponsoren? Dat kan! We bieden verschillende sponsorpakketten aan. Al vanaf €100,- sponsor je het goede doel, brengen we jou onder de aandacht op ons platform, kom je op onze teampagina te staan en komt jouw logo/bedrijfsnaam op onze auto. 
Wij zouden het superleuk vinden als jullie samen met ons dit goede doel ondersteunen. Doe jij ook mee? Stuur dan een e-mail naar info@onsalmere.nl en dan nemen we contact met je op!

Programma 

28 maart: Start MAIN Energie Business Challenge en vertrek met alle deelnemende teams naar Reims.
30 maart: Rond 16:00 uur zullen de teams aankomen op grote markt in Almere.

Voor meer informatie kun je terecht op: https://www.businesschallenge.eu/