Almeers bedrijf Jeveka genomineerd voor Best Process & Parts Supplier

Geschreven door Rory de Meijer

De prijs voor Best Process & Parts Supplier is een nieuwe, speciaal voor suppliers ingestelde award, die in de vaak moeilijke omstandigheden van de afgelopen periode toch op tijd, tegen de afgesproken prijs hebben weten te leveren.

Deze nieuwe award zal dus toekomen aan de leverancier die zich onderscheidt met zowel betrouwbare productie en distributie van parts, als met het uitstekend op orde hebben van zijn bedrijfsprocessen.

Jeveka is een gerenommeerd technische groothandel in bevestigingsartikelen en gereedschappen en bestaat al sinds 1937. Jeveka heeft 100.000 producten in het assortiment waarvan er meer dan 35.000 direct uit voorraad geleverd kunnen worden.

Het bedrijf is te vinden aan de Platinaweg 4, waar zij bewust werken aan kwaliteit, duidelijkheid en vertrouwen. Dit doen ze door continu te investeren in de mensen, klanten, producten en leveranciers.

Onze krant nog niet ontvangen?