Spiritueel centrum Almere

Geschreven door Redactie

Bij het Spiritueel Centrum Almere inspireren en formeren ze mensen met wekelijkse evenementen.

Met informatieavonden, demonstraties, workshops en mindfulness sessies kan je innerlijke spiritualiteit ervaren.

Manon & Wim zijn vanaf 2020 de gezichten van het Spiritueel Centrum Almere (SCA). Voor de meditatie & healing avonden is er een vast team. Meditatiebegeleiders en vrijwilligers die graag hun bijdrage leveren.  

Zo is er vandaag een verdiepings workshop. EFT (Emotional Freedom Techniques), tijdens deze workshop leer erkenning te geven aan je angsten, boosheid en verdriet. een klein percentage van wat we doen, doen we op bewust niveau. Vrijwel alles wordt aangestuurd vanuit het onbewuste, hoe je hier mee omgaat heb je zelf in de hand.  

Tijdens deze workshop is er plek voor acht deelnemers voor persoonlijke begeleiding. Aanmelden kan via de site van het SCA.  


Onze krant nog niet ontvangen?