Inloopavond onderhoud N708 Bremerbergweg

Geschreven door Redactie

De komende maanden gaat Provincie Flevoland onderhoud uitvoeren aan de N708 Bremerbergweg.

Op dinsdag 24 mei 2022 houdt Provincie Flevoland van 17.00 tot 19.00 uur een inloop over deze werkzaamheden in De Buurman in Biddinghuizen.
 
Tijdens de inloopavond zijn medewerkers van de provincie en de aannemer aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Weggebruikers en omwonenden zijn van harte welkom. Er is geen vast programma.

Werkzaamheden

De werkzaamheden vinden plaats op het traject dat loopt vanaf de bebouwde kom van Biddinghuizen tot de rotonde Harderdijk-Spijkweg. Het asfalt is verouderd en versleten en moet worden vervangen. Daarnaast nemen we maatregelen om de veiligheid van de Bremerbergweg te vergroten.

Planning

Het project wordt in twee fases uitgevoerd. De eerste fase start op 28 juni en duurt tot 29 juli. De tweede fase start op 29 augustus en duurt tot 7 oktober. Tijdens beide fases wordt de Bremerbergweg afgesloten voor het doorgaande verkeer tussen de komgrens Biddinghuizen en de rotonde N306 Harderdijk/Spijkweg. Aanwonenden en bestemmingsverkeer houden wel toegang tot de werkvakken maar moeten rekening houden met oponthoud en/of omrijden. Ook het OV zal zoveel mogelijk worden doorgelaten. Tijdens de asfalteringswerkzaamheden zal het OV een alternatieve route rijden.

Onze Ambassadeurs