Wervelend slotconcert van stichting AJSO

Geschreven door Redactie

Na twee ‘stille jaren’ zijn de Almeerse Jeugd Symfonie Orkesten (AJSO) weer terug.

Op zondag 12 juni geven de vier orkesten van stichting AJSO een wervelend slotconcert in de Kunstlinie in Almere. Kom kijken en luisteren naar de talenten die garant staan voor een middag vol speelplezier.

Tijdens dit concert hoor je het AJSO-toporkest van scheidend dirigent Hans Welle. Onder leiding van dirigent Daan Welle laten de muzikanten van het Juniororkest en de Orkestklas van zich horen. De Strijkersklas van dirigent Harry Vogel geeft eveneens acte de présence. Aan het einde van het concert spelen alle orkestleden samen een sprankelend slotstuk.

Het concert begint om 14.30 uur in de Kunstlinie, Esplanade 10. Kaarten kosten voor volwassenen 15,00 euro en voor kinderen tot en met 12 jaar 10,00 euro. Kijk voor kaarten of meer informatie op de website www.ajso.nl.