Stem op dierenpark Almere Jungle!

Geschreven door Redactie

Verkiezing voor het Leukste uitje van Nederland 2022.

Na een lange tijd kunnen we eindelijk weer leuke dingen doen in Nederland. ANWB Eropuit biedt verschillende uitjes voor het hele gezin. Maar welk uitje is nu het allerleukst? Dierenpark Almere Jungle natuurlijk!

Dierenpark Almere Jungle maakt kans op de titel ‘Leukste uitje van Nederland 2022’. Maar voor deze titel hebben zij stemmen nodig. Héél véél stemmen! En jouw stem kan het verschil maken. En als je stemt kan je ook nog eens een dagje uit naar keuze winnen voor 5 personen. Deze prijs wordt maar liefst 5 keer weggegeven, dus kom op waar wacht je nog op? STEMMEN!

Je stem uitbrengen kost slechts 1 minuut van je tijd, dat moet lukken toch? Ga naar de website, vul het beoordelingsformulier in en klaar! Stemmen kan tot en met 31 oktober.

LET OP: per IP-adres kan maximaal 3x worden gestemd en 1x per emailadres.

Namens heel team Almere Jungle, Bedankt!