Floriade Expo 2022 biedt jeugdtheater uit Almere wereldpodium

Geschreven door Redactie

De mens is maakt onderdeel uit van de natuur.

Dat is het verhaal uit de voorstellingen van theatergezelschap BonteHond en die van De Speelwildernis. Beide Almeerse gezelschappen bereiden hun voorstellingen voor, voor Floriade Expo 2022. “Het is een gigantisch project”, zegt directeur Innovatie Roeland Dekkers. “We treden drie keer per dag op, 180 dagen lang. Daarvoor oefenen we met verschillende casts. Het is ons grootste project ooit.”

Bart Corduwener heeft de leiding in handen bij De Speelwildernis. “Onze voorstelling duurt een half uur en die voeren we aansluitend vijf of zes keer per dag op. Dat is intensief en we denken er goed over na. Ook is het belangrijk om het voor onszelf interessant te houden. Het zou goed kunnen dat de show zich ontwikkelt en er na een paar maanden anders uitziet dan in het begin.”


Kijk voor meer informatie op: https://www.bontehond.net/ of https://speelwildernis.nl/


Onze Ambassadeurs