Leukste spellen om met je familie te doen

Geschreven door Redactie

Zit je familie of vrienden te veel op hun telefoon, ga dan een spelletje met ze doen!

Zoek wat afleiding en speel een leuk spel met elkaar om de sfeer te verhogen! Leer elkaar beter kennen door een leuk spel te spelen. Hier een aantal spellen die je met je familie zou kunnen doen!

Open Hartig

Open Hartig is een kaartspel, een speler leest een kaart op en iedereen beantwoord die zonder te liegen. Leer elkaar goed kennen met veel persoonlijke vragen. Hoe goed kennen jullie elkaar nou eigenlijk? Daar kom je snel achter als je alle honderd kaarten hebt gehad. Open Hartig heeft veel versies, voor vrienden, teams en koppels.

Ra Ra Wat Ben Ik

Het Ra Ra Wat Ben Ik is ideaal om te spelen met zin tweeën of met je familie. Kom er achter wat je bent. De instructies voor het spel zijn makkelijk en duidelijk te begrijpen. Het spel maakt gebruik van een zandloper, probeer dus binnen de tijd te achter halen wat je bent. Dit kan gedaan worden door te vragen, uit te beelden en te omschrijven.

Scrabble

Met het Scrabble Original bordspel probeer je zo veel mogelijk punten te behalen. Hiervoor heb je echter maar beperkt de tijd, wanneer de letters op zijn is het spel voorbij . Iedere letter heeft zijn eigen waarde en de letters gebruik je om complete woorden mee te maken. Zorg ervoor dat je handig gebruik maakt van het speelbord door worden te leggen op letter en woord verdubbelaars. De speler die met de meeste punten eindigt wint!


Onze Ambassadeurs