Open dag bij Rumah Melati

Geschreven door Redactie

Op woensdag 17 november wordt er een open dag gehouden bij Rumah Melati (Huis van Jasmijn).

Het doel is om geïnteresseerden te laten kennismaken met deze Indische woonvorm. Tijdens deze open dag kunt u vragen stellen aan bewoners, een drankje nuttigen met een stukje spekkoek onder het genot van live muziek, of een kijkje nemen in één van de woningen.

In Almere Buiten is sinds 2007 deze woonvorm gevestigd voor in het bijzonder Indisch, Molukse, Indochinese en Javaans-Surinaamse ouderen (55+). In het complex zijn 39 woonunits ondergebracht die verhuurd worden door Woningcorporatie de Alliantie. De woningen hebben een gebruiksoppervlakte van ca. 62 m² en zijn voorzien van balkon. Er is een ruime achtertuin aanwezig alsmede een gemeenschappelijke ruimte, een lift en ruimtes voor de zorg, die op afroep beschikbaar zijn.

Regelmatig worden er leuke activiteiten georganiseerd op het gebied van eten, muziek, uitstapjes etc. om de cultuur in stand te houden. Indien je geïnteresseerd bent om kennis te maken met deze woonvorm dan ben je van harte welkom op deze dag tussen 12.00 en 15.00 uur. Wil je vooraf informatie ontvangen, neem dan contact op met Sylvia de Vroede van de bewonerscommissie; 0646135380.