Maak kans op een Jade Faceroller t.w.v. 10,95 euro

Je kunt kans maken op een Jade Faceroller ter waarde van 10,95 euro van @skincaresoapbar!

De roller helpt je huid te ontspannen, verminderd rimpels en heeft vele andere voordelen voor je huid zoals acne, wallen en stress. De jade roller heeft ook een kleinere roller die wordt gebruikt om moeilijke plekjes van je gezicht te masseren zoals de plek onder je ogen.

Skincaresoapbar verkoopt natuurlijke zeep die vrij is van synthetische stoffen. Zo verkopen ze geitenmelk zeep wat goed is tegen puistjes, eczeem, mee eters, rimpels, ontstekingen en het reinigen van het lichaam. Ook kun je er terecht voor transparante zeep die wordt gemaakt van lucidum extract, aloë vera en papaya plant. De zeep zorgt voor een gladder en zachter uiterlijk en geeft je een gezonde kleur.

Volg @skincaresoapbar op Instagram en blijf op de hoogte van leuke acties en nieuwe producten.