Wissel feestelijk in de Expo!

Geschreven door Redactie

Op woensdag 27 juli 2022 wordt er gewisseld in de Expo van Corrosia.

En dat doen ze feestelijk vanaf 16.30 uur.   

Tentoonstellingsprogramma DE KWEKERIJ

Het tentoonstellingsprogramma DE KWEKERIJ is al ruim twee maanden open, maar er was nog geen dag hetzelfde. Samen met ATELIER AM presenteert Corrosia Theater, Expo & Film nog tot en met 5 oktober 2022 tien vernieuwende (inter)nationale beeldend kunstenaars in samenwerking met Land Art Flevoland, M. en StrandLAB.

Wisseling van de wacht

Op woensdag 27 juli is het tweede, feestelijke wisselmoment. De periode van de kunstenaars Miru Bahc en Eva van der Zand wordt op die dag afgesloten. Zij laten zien waar ze de afgelopen vijf weken aan hebben gewerkt.
Miru zal haar persoonlijke reis in Almere delen aan de hand van de thema's zorg en gastvrijheid, een video, een foto en een brief aan haar moeder.  
Eva nodigt je uit om weg te dwalen in het landschap, mee te doen met haar glasworkshop om het landschap te observeren en zij zal je door dit alles leiden met een speciale soundscape die u je kunt beluisteren op een koptelefoon.
 
Tegelijkertijd is deze datum het begin van de derde presentatieperiode, waar Mayis Rukel en Jerrold Saija het stokje van hen zullen overnemen.
 
Aanvang 16.30 uur en toegang is gratis.
 

Onze Ambassadeurs