BON Import BV is ambassadeur van OnsAlmere!

Sinds de start van het nieuwe jaar is het mogelijk om ambassadeur te worden van OnsAlmere. Wij kunnen met trots mededelen dat BON Import BV een nieuwe ambassadeur van OnsAlmere is geworden. Om dit te vieren mogen vijf heerlijke flessen wijn weggeven worden. Bij iedere 25 nieuwe likes op onze pagina verloten wij een fles!

BON Import BV is importeur en groothandel van bekende en exclusieve wijnen uit de gehele wereld. De meest belangrijke wijnen halen ze uit Spanje en Hongarije. Hongarije is bekend van de Tokaj dessert wijnen, maar nog vrij onbekend om zijn fantastische Merlots, Chardonnay’s en Cabernet’s. Spanje is uiteraard befaamd om zijn heerlijke Tempranillo.

Het gehele assortiment van BON Import BV is verkrijgbaar voor horeca, vakhandel en specialisten in wijnen. Van het leveren van huiswijnen tot mooie en exclusieve kaartwijnen ben je bij BON Import BV aan het juiste adres!
Aanvullend werkt BON Import BV met speciaal bier en frisdrankmerken: Fritz Kola, Flevosap, Brouwerij ‘t IJ en Brouwerij Stijl uit Almere.

Als consument kun je natuurlijk ook meegenieten van de overheerlijke wijnen en kun je langskomen in de meest sfeervolle showroom in Almere-Buiten! Meteen een kijkje nemen in het gehele assortiment? Bekijk dan de webwinkel via www.wijny.nl.
Binnen Almere bezorgt BON Import BV natuurlijk alle wijnen gratis bij een minimale aanschaf van 6 flessen. Neem vrijblijvend contact op met Bon Import BV via de website (link).

Wil jij ook ambassadeur worden van OnsAlmere? Dat kan! Er zijn nog enkele plekken vrij. Neem contact op met de redactie via info@onsalmere.nl en laat je gegevens achter. De ambassadeurs van OnsAlmere worden weergegeven onder elk artikel op OnsAlmere.nl!

Onze Ambassadeurs