Topsportcentrum Almere

Geschreven door Redactie

Van koffiebar tot een loungeruimte, Topsportcentrum Almere heeft het allemaal.

In Almere Poort is in 2007 het topsportcentrum gebouwd. Het is een plek waar je topsportevenementen kunt bekijken en zelf kan sporten op alle niveaus. Je kan deelnemen aan één van de vele nationale en internationale sportevenementen. Ook kan je locaties huren voor je eigen wedstrijden of trainingen. Je kunt natuurlijk ook zelf je eigen activiteiten organiseren in de gymzaal.

Het Topsportcentrum heeft verschillende ruimtes waar organisaties gebruik van kunnen maken tijdens hun sportactiviteiten. Er is een spelers home, perskamer, wasruimte en krachtkamer. Alles is voorzien van de nodige faciliteiten. De catering in het topsportcentrum is natuurlijk voor jou. Voor al je wensen op dit gebied kan je bij ze terecht. Het hotel heeft een sportcafé met een loungeruimte, een koffiebar en een bar. De businesslounge heeft ook een bar.

Meer informatie kan je vinden op de website: 

sportbedrijf.almere.nl/topsport-centrum-almere.